Nejnovější recenze ze sekce Seno pro hlodavce
Kvalitní voňavé seno s minimem prachu a úlomků. Již jsme měli i první seč a ta byla také super. Naše morčátka tohle seno milují. Cena super a výborné balení. Takže až to kluci dojí, objednám zase.
Seno chutná, dobrá cena
- seno
Voňavé kvalitní seno, po kterém se náš králík může utlouct.
Granule jsou z čistého sena
Seno je čerstvé a krásně voňavé.
doporučuji, jemné
Zboží bylo v pořádku
- Větší balení
- Morčeti chutná.
- Seno není slisované k sobě
- Snadné dávkování
- Velká stébla
- Prach ze sena minimální až žádný
- Krásná vůně
Ještě před otevřením mne přivítala krásná vůně sena. Seno v krabici je krásně provzdušněné, snadno se bere po částech, příjemně mne překvapila velká stébla. Zakoupila jsem spolu s druhou sečí, obě sena míchám dohromady pro vyvážený jídelníček. Naše gurmánka nebyla fanynkou sena, vždy zůstalo v jesličkách asi 3 dny, po ochutnání jsou jesličky druhý den prázdné a na granulky si vzpomene málokdy.
Za nás veliký úspěch, budeme kupovat pravidelně.
- Úschovná krabice
- Seno není pevně slisované k sobě
- Pohodlné dávkování
- Minimální až žádný prach ze sena
- Krásná vůně
- Velká stébla
Ještě před otevřením mne přivítala krásná vůně sena. Seno v krabici je krásně provzdušněné, snadno se bere po částech. Zakoupila jsem spolu s první sečí, obě sena míchám dohromady pro vyvážený jídelníček. Naše gurmánka nebyla fanynkou sena, vždy zůstalo v jesličkách asi 3 dny, po ochutnání jsou jesličky druhý den prázdné a na granulky si vzpomene málokdy.
Za nás veliký úspěch, budeme kupovat pravidelně.
Kupuji našemu králíčkovi pro lepší zažívání a na zoubky. Překvapilo mě, že v lékárně jsou k dostání i chovatelské potřeby, Cenově o malinkato vyšší, ale zas je to vynahrazeno nízkým poštovným, resp. žádným
Krásné, voňavé seno bez prachu.
Super
- Seno se dobře vyndavá z obalu a našemu morčátku moc chutná. :)
- Oblíbené
Supr seno, morčatům chutná ;).
- Skvělý
Drahé.
Uvidíme jak bude vypadat.
- Jemné
Výborné jemné seno
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »